Category: Uncategorized

Ne-am mutat in casa noua!

Da, dupa doar 2 ani pe domeniul brasovblog.net, am decis ca trebuie sa ne mutam pe alt domeniu, unde exista mai multe perspective de dezvoltare din punct de vedere a traficului.

Asadar, daca gasiti / intalniti / constatati erori, linkuri gresite, pagina lipsa, samd, va rugam.

1) Scuzati-ne

2) Aveti rabdare

3) Trimiteti-ne o descriere a erorii la bobi (la) ahfe2020.org.

In continuare speram sa va avem ca vizitatori.

Cum sa-ti petreci timpul liber in fata calculatorului

Daca ne raportam la timpul nostru liber, discutia este una cat se poate de ampla si vizeaza mai multi factori precum si numeroase tipologii umane. Luand in calcul factorii esentiali in tot acest joc, de la mentalitate si pana la varsta sau obiceiurile zilnice, putem spune ca exista cateva activitati care vizeaza o buna parte dintre indivizi. Nu stim cati dintre voi s-au gandit sa experimenteze sau cati dintre voi au facut un calcul in privinta programului zilnic, cert este ca atunci cand stam la calculator putem intreprinde mai multe activitati mai mult sau mai putin interactive.

In alcatuirea acestui top ne-am ghidat in primul si in primul rand dupa sondajele de opinie realizate de mass-media, in momentul de fata remarcandu-se cateva activitati bine conturate, activitati care conduc la destresarea individului sau chiar la divertisment sau imbunatatirea unor aptitudini.

1. Vizionarea filmelor

Online sau nu, majoritatea utilizatorilor de calculatoare si alte device-uri portabile prefera sa urmareasca filmele si serialele favorite. Ati indrazni sa spuneti ca la fel de bine pot face acest lucru si in fata televizorului insa avantajul unui calculator este evident, el poate ingloba o galerie diversificata de fisiere video, fisiere care pot fi redate in orice moment. Peste 80% vizioneaza filme si seriale online, tocmai din acest motiv putem spune ca o conexiune la internet este esentiala daca doriti sa fiti la curent cu ultimele noutati din lumea cinematografului.

2. Prezenta pe retelele sociale

Daca am face o impartire a activitatilor intreprinse de utilizatori cu o conexiune la internet, prima pozitie ar putea fi oricand surclasata de prezenta pe retelele sociale. In urma evolutiei unor platforme precum Facebook, Twitter, Linkedin sau Tumblr, peste 90% dintre utilizatorii de Internet detin cel putin un cont pe retelele sociale. Indiferent ca este vorba despre un cont personal sau despre o pagina de prezentare, remarcam o implicare intensa a utilizatorilor, fapt pentru care prezenta pe retelele sociale se incadreaza in topul celor mai populare activitati intreprinse de un individ in fata unui calculator.

3. Simpla navigare pe internet

Cand vine vorba despre navigarea pe internet, putem spune ca fiecare dintre noi a facut cel putin odata acest lucru, drept pentru care nu este deloc o surpriza faptul ca aceasta activitate este foarte indragita de utilizatori. Este evident ca aveti nevoie de o conexiune la internet insa trebuie sa precizam un aspect destul de important, puteti face din mediul online un aliat de nadejde, atat din punct de vedere al acumularii de cunostinte, cat mai ales pentru a castiga bani suplimentari. Este foarte adevarat, poti invata si tu cum sa faci bani pe internet, simpla navigare transformandu-se intr-un venit considerabil.