Reciclarea trebuie luata cat mai in serios

Reciclarea este o miscare inteligenta din punct de vedere economic

Nu este un secret pentru nimeni ca o pierdere de energie este o gaura in buzunarele intreprinderilor atat mici, cat si mari. Deci, cum este reciclarea metalelor considerata o miscare economica inteligenta pentru afaceri? Sa incercam sa intelegem:

Proiectiile industriei de reciclare comerciala se ridica

Cand vine vorba de perspectivele industriei fierului vechi, imaginea este cu siguranta una stralucitoare, estimarile industriei urmarind sa se extinda exponential in urmatorii ani. De fapt, industria a inregistrat un boom destul de mare, deoarece multe companii la nivel global incep sa recunoasca ca exista „recompensa in reciclare”.

Beneficii asupra economiei globale

Fierul vechi este unul dintre cele mai mari exporturi din multe tari. Prin reciclarea acestor metale in tara, se stimuleaza atat economia nationala, cat si reducerea nevoii de minerit la nivel mondial. Nu numai ca este un beneficiu imens pentru mediu, dar economiseste si nenumarate miliarde anual.

Conservarea energiei

Mai mult, haideti sa adaugam un context pentru a vedea cat de eficienta poate fi reciclarea metalelor pentru conservarea energiei:

Iata-l: Un singur aluminiu reciclat poate avea capacitatea de a alimenta un computer timp de pana la 3 ore si un bec pentru mai mult de 20 de ore. Cine stia!?
Cu aceasta statistica care arata beneficiile energetice majore pe care le are reciclarea metalelor, este destul de regretabil ca doar 35% din tot aluminiul este reciclat. Acest lucru echivaleaza cu o pierdere uriasa de energie – cand privim imaginea mare.

Si afacerea dvs. economiseste bani!

Asa este, economia globala si nationala beneficiaza de reciclarea deseurilor metalice, ceea ce inseamna ca si afacerea dvs. poate!

Reciclarea deseurilor de metal comercial poate reduce cheltuielile prin reducerea costurilor de eliminare, astfel incat sa va puteti concentra pe alte fatete ale afacerii dvs. In plus, afacerea dvs. poate fi folosita ca o sursa suplimentara de venit. Iata cum:

Daca compania dvs. alege sa recicleze, va puteti prezenta eforturile si va puteti promova afacerea ca fiind prietenoasa cu mediul! Apoi, in functie de tara dvs., puteti primi credite fiscale pentru utilizarea echipamentelor cu materiale reciclate, scutire de impozit pe proprietate prin reutilizarea deseurilor sau chiar credite fiscale pentru utilizarea materialelor reciclate in procesul de fabricatie.

Dupa cum puteti vedea, reciclarea deseurilor de metal este o idee extrem de buna!

Utilizari ale metalelor reciclate

Cand va ganditi la reciclarea metalelor, ar trebui sa va ganditi la industriile de care beneficiati atunci cand afacerea dvs. pune in aplicare aceste practici. Dupa cum am mentionat anterior, cea mai mare parte a industriei utilizeaza metale reciclate pentru constructii si pentru crearea de noi produse. Industriile comune care beneficiaza de reciclarea metalelor includ:

  • Piese auto
  • Piese de avion
  • Conducte
  • Containere industriale
  • Ambalajele produselor alimentare
  • Mobila

Nu este un secret pentru nimeni ca multe dintre industriile care produc aceste produse joaca un rol destul de mare in economia globala. Deci, cum puteti ajuta sa jucati un rol in viitorul mediului, al economiei si al propriei afaceri? Este timpul sa gasiti un centru de reciclare a deseurilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *