De stiut inainte sa iti montezi folie pe geamurile casei sau ale masinii

Folia de geamuri poate creste siguranta si securitatea?

Da, foliile pentru geamuri adauga un grad de rezistenta in cazul spargerii in zonele de sticla ale casei, cladirii sau vehiculului dumneavoastra. Aceste filme se leaga de sticla si ajuta la mentinerea la un loc a fragmentelor de sticla periculoase, in cazul in care se produce spargerea din cauza unui accident, a calamitatilor naturale sau a intrarii prin efractie.

Blocarea razelor UV ajuta la prevenirea estomparii si a deteriorarii?

Da. Acelasi soare care lumineaza interiorul unei camere poate fi daunator tesaturilor, mobilierului, lucrarilor de arta si covoarelor. Razele ultraviolete sunt principala cauza atat a estomparii, cat si a deteriorarii, informeaza portalul web Folie-auto.net. Foliile pentru ferestre pot prelua 99% din razele UV daunatoare care pot afecta mobilierul colorat bogat, tapiseriile si lucrarile de arta. Caldura si lumina joaca, de asemenea, un rol in estompare, dar utilizarea foliilor pentru ferestre pentru a bloca aproape 100% din razele UV va creste durata de viata a proprietatii personale cu cativa ani.

Filmul pentru ferestre poate ajuta la intimitate?

Da. Filmele pentru ferestre ofera o vedere clara spre exterior. In functie de gradul de confidentialitate dorit, puteti selecta folii care ii impiedica pe cei de afara sa vada inauntru in timpul zilei.

Cat dureaza sa-mi montez folie auto?

Timpul variaza, in functie de tipul de vehicul. O masina completa poate dura intre 2 si 4 ore. Camioanele de dimensiuni mari dureaza, in general, intre o zi si o zi si jumatate. Un set de usi din fata dureaza de obicei doar 30-45 de minute. Daca trebuie indepartat filmul vechi inainte, timpul poate creste de la 30 de minute la jumatate de zi.

Filmul pentru ferestre poate reduce stralucirea?

Da. Stralucirea nu numai ca poate provoca oboseala oculara, dar poate fi si periculoasa atunci cand conduceti. Folia auto reduce cantitatea de lumina care patrunde prin film, permitandu-va deci sa vedeti mai bine si sa nu va oboseasca ochii.

Trebuie sa astept pana sa folosesc geamurile?

Va recomandam sa lasati geamurile vehiculului nefolosite cel putin 24 de ore dupa instalarea foliilor. Acest lucru permite filmului sa se usuce si sa se ataseze de sticla inainte ca geamul sa fie miscat.

Folia pentru geam poate fi asortata cu nuanta geamului din fabrica?

In majoritatea cazurilor, da, in functie de cat de vechi este filmul si daca a fost sau nu folosit un film cu o culoare stabila.

Este necesar ca vechea folie auto sa fie indepartata inainte de a instala una noua?

Folia veche va trebui indepartata inainte de a instala o noua folie. Cel mai bine este ca intotdeauna sa scoata un profesionist vechiul film, deoarece functia de dezghetare a geamului din spate poate fi deteriorata de cineva care nu se pricepe. De regula, procesul are nevoie de 2 – 4 ore de munca si bineinteles exista o taxa pentru executie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *